Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Drób w cieście ryżowym

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

płaty ciasta won ton 20
olej
mięso mielone z drobiu 20dag
pędy z bambusa 1szkl
starta marchew 1
starta pietruszka 1
sól
pieprz
sos sojowy

Przepis i sposób przygotowania na: Drób w cieście ryżowym

Wszystkie składniki farszu wrzucić na patelnie i smażyć na oleju około 45min.Doprawić do smaku solą,pieprzem i sosem sojowym.Na każdym płacie ciasta ryżowego kłaść 1łyżke farszu i zawijać pasztecik .Smażyć je na oleju na złoty kolor.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak