Sposób przygotowania

Margarynę z miodem i żółtkiem utrzeć na puszystą masę. Ucierając, stopniowo dodawać twaróg, skórkę otartą z cytryny, sok z cytryny i cynamon oraz mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia.
Ubić sztywną pianę z białek i ostrożnie połączyć z ciastem.
Podgrzać gofrownicę i łyżką nakładać porcje ciasta. Piec do lekkiego zrumienienia.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    ciekawy przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !