Sposób przygotowania

Do maki dodać margarynę, sól i siekać nożem do momentu, Aż tłuszcz połączy się z mąką. Dodać wodę i zagnieść ciasto, schłodzić je w lodówce. Po czym ciasto rozwałkować, wyłożyć na dno wysmarowanej tłuszczem formy, brzegi formy obwieść wałeczkiem wysokości 1,5 centymetra. Na ciasto nałożyć przygotowany uprzednio farsz wstawić do piekarnika i zapiec. Farsz: cebulę pokroić w plastry i przysmazyć na tłuszczu. Marchew zetrzeć na tarce o dużych oczkach, dodać do cebuli i udusić. Rybę oczyścić z ości, dodać do cebuli, dodać koncentrat pomidorowy, przyprawy, podsmażyć.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !