Sposób przygotowania

Jajka gotujemy na twardo, koperek siekamy. Pieczarki myjemy , usuwamy nóżki, lekko wydrążamy łyżeczką. Miąższ razem z posiekanymi nóżkami podsmażamy na łyżce masła.
Dodajemy posiekane jajka, drobno pokrojone pomidory, posiekany koperek, drugą łyżkę masła, sól i pieprz do smaku. Wszystko dokładnie mieszamy i otrzymanym farszem nadziewamy pieczarki. Na każdej kładziemy plasterek mozarelli. Pieczemy około 15 - 20 minut w 200 stopniach

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    junox

    świetne,lubię takie
  • 2
    original
    Opublikowano

    fotoviderek

    Pieczarki pierwsza klasa :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    malina

    bardzo smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !