Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

zawijaski schabowe

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

schab bez kości 8 plastrów
szynka konserwowa 8 plastrów
ser żółty
mąka
sól
pieprz
keczup pikantny 1 łyżka
musztarda 1 łyżka
salami 8 (plastry)

Przepis i sposób przygotowania na: zawijaski schabowe

schab delikatnie rozbić,oprószyć solą i pieprzem.Musztardę wymieszać z keczupem,posmarować kotlety.Na każdym położyć plaster szynki,salami i kawałek sera,zrolować,spiąć wykałaczką,obtoczyć w mące,podsmażyć na rozgrzanym oleju,podlać wodą i duszić do miękkości.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Margo1 05.01.2013 00:08
pyszne
sara1 13.05.2012 10:14
apetyczne mięsko
krokodyl 23.04.2012 19:55
extra
AGNIESZKA144 22.03.2012 14:43
fajne
gosia561 09.03.2012 18:08
estetycznie podane
hastalavista 27.02.2012 20:08
uwielbiam :)
dianix 06.01.2012 15:37
przepysznie sie prezentuja
Tika4444 06.10.2011 09:50
apetyczne roladki, cuper pomysł
jeta72 03.09.2011 15:03
pyszniutkie
berys18 12.06.2011 17:53
smakowite zawijaski
joanna77 24.04.2011 13:04
mniam
Ania67 12.04.2011 10:16
rewelacja
Robert10 07.04.2011 16:15
smaczne
mala2021 03.04.2011 07:26
bardzo dobre
Krystyna32 15.03.2011 17:41
pycha
agnieszka137 14.03.2011 13:18
ciekawy przepis z dodatkiem ketchupu:)
Sylwia88 14.03.2011 10:26
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak