Podkręć Smak Wielkanocy

Sposób przygotowania

Kaczkę czyścimy dokładnie. Następnie porcjujemy ją i namaczamy w przyprawach Prymat: soli i pieprzu ziołowym oraz uniwersalnej przyprawie Kucharek. Po godzinie mięso wkładamy do rękawa i pieczemy około 1 godziny. Podajemy z ziemniakami i surówką.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    z kaczuszki pyszne mięsko:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    uwielbiam kaczkę:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    świetna i apetyczna:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    Smakowity przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    ronald88

    smakowite
  • 1
    original
    Opublikowano

    anoosia

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    pyszne mięsko
  • 1
    original
    Opublikowano

    Emiliozo

    kaczka jest w cenie
  • 1
    original
    Opublikowano

    everything

    pychotka moja ulubiona ;-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    jaka rumiana kaczuszka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !