Sposób przygotowania

Obrane i umyte warzywa pokroić w cienkie plasterki, połączyć ze skórką z cytryny i posiekanymi ziołami, wymieszać z oliwą i sokiem z cytryny. Sprawioną, umytą i osuszoną rybę obłożyć przygotowaną marynatą, przykryć folią, wstawić na 24 godziny do lodówki.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata113

    świetny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    izapozdro

    ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    świetna;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    jeta72

    ciekawy przepis!!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    super - tego mi brakowało a ile ziół w niej....., wkrótce będę mogła zabłysnąć nowością na moim stole :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Gonia555

    pyszna
  • 3
    original
    Opublikowano

    teresa18

    przepyszna rybka w tej marynacie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    świetna
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    przepis świetny muszę wypróbować
  • 3
    original
    Opublikowano

    Motorek

    fajna
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    rewelacja
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    wart wypróbowania
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    właśnie szukałam dobrego przepisu na marynatę
  • 0
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    swietna
  • 1
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    fajny przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Świetna marynata
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Świetny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ela15

    super przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    taka rybka z tej marynaty to musi smakować... :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !