Sposób przygotowania

Obraną marchewkę i cebulę umyć, pokroić na plasterki, włożyć do rondelka, zalać wodą, dodać liść laurowy i pieprz, doprowadzić do wrzenia, dodać miód i sól. Gotować pod przykryciem na małym ogniu ok. 2 - 3 minut wlać ocet, gotować razem ok. 6 -8 minut zostawić do ostygnięcia. Przestudzoną marynatę zalać przygotowaną rybę lub filety, przykryć, wstawić na noc do lodówki.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata113

    świetny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    takiej jeszcze nie robiłam;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ania67

    bardzo fajna
  • 2
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    z miodem muszę wypróbować
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    ciekawy zestaw
  • 1
    original
    Opublikowano

    hastalavista

    fajny pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    przydatny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    koniecznie wypróbuję
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    super przepis:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    fajna
  • 1
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    Fajny przepis, z chęcią wypróbuję
  • 3
    original
    Opublikowano

    sara1

    skorzystam z przepisu
  • 3
    original
    Opublikowano

    Pani Domu

    ryba musi być pyszna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Beata23

    super przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !