Sposób przygotowania

Z podanych składników przygotować ciasto i schłodzić.Po schłodzeniu rozwałkować,podzielić na 3 części,posmarować roztrzepanym żółtkiem i posypać każdy kawałek czym innym makiem-grubą solą-lub kminkiem.pokrajać radełkiem na małe paluszki i upiec na jasno-złoty kolor w 200 st.C.Można podawać z barszczykiem

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Dorota76

    super
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    accee

    Super
  • 2
    original
    Opublikowano

    patusia

    pycha
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    halinka1011

    świetny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    paluszki na piątkę !
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    bardzo lubię tatara
  • 2
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    pomyłka w komentarzu,ale paluszki też bardzo pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    fajna przekąska
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    na pewno rewelacja
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    To by mi smakowało :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !