Sposób przygotowania

Banany obieramy i kroimy w plasterki
na patelni roztapiamy masło
dodając 2 łyżeczki miodu ,
kiedy masło troche zbrązowieje
kładziemy banany na patelnie i dosłownie minute dwie smażymy na wolnym ogniu.
Zdejmujemy polewamy pozostałym karmelowym masłem z patelni ,
mozna posypać jeszcze rodzynkami .

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    grasylwia

    Pewnie :)
  • 6
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    fajne
  • 6
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    fajne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    super!!!!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    dasada1

    uwielbiam banany!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    mniaam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina45

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina45

    POLECAM
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny przepis:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !