Sposób przygotowania

Na samym początku margarynę (170g) utrzeć z cukrem na jednolitą masę. Do powstałej masy dodać resztę składników i wszystko ze sobą połączyć. Przygotowane ciasto wylać do formy wyłożonej papierem. Białka ubić na sztywną pianę wraz z dodatkiem soli. Do ubitego białka dodać cukier- cały czas mieszać mikserem,aby składniki się ze sobą połączyły. Czekoladę pokroić na mniejsze części. Do białka dodać posiekane orzechy i czekoladę. Wszystko delikatnie ze sobą wymieszać. Przygotowaną masę wylać na ciasto . Piec w 180C około 25-30 minut.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Tomasz17

    musi być dobre :) połączenie czekolady i orzechów wspaniałe :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kome

    Też mi się podoba.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !