Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

PSTRAG W MIGDALACH

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pstrag sredni 4 szt
masła 10 dag
migdały 5 dag
cytryna
pęczek pietruszki
pieprz
sól

Przepis i sposób przygotowania na: PSTRAG W MIGDALACH

sprawione i umyte pstragi natrzec sola,opruszyc pieprzem,usmazyc na masle na wolnym ogniu(8 min z kazdej strony).usmazone ryby ulozyc na ogrzanym polmisku.w masle po smazeniu ryb lekko zrumienicposiekane migdaly,wylozyc na ryby,udekorowac pietruszka i plasterkami cytryny...SMACZNEGO!!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gosia47-47 07.02.2012 08:43
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak