Sposób przygotowania

Pomidory (2 kg) obieramy i kroimy drobno. Następnie gotujemy je w rondelku na małym ogniu, aż cała woda wyparuje. W międzyczasie doprawiamy je przyprawami Prymat: solą i pieprzem ziołowym. Gdy cała woda wyparuje przecedzamy pomidory przez sitko ( musimy w miarę usunąć pestki).

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    domowy najlepszy:)
  • 1
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    ekstra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    najsmaczniejszy
  • 3
    original
    Opublikowano

    Dorota37

    ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Emiliozo

    fajnie mieć taki domowy przecier
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !