Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

cZEKOLADA bakaliowa

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

margaryna 1 szt.
cukier 1 szklanka
mleko 0,5 szklanki
woda 0,5 szklanki
mleko w proszku 2 szklanki
bakalie 1 szklanka
kakao 3 łyżkii

Przepis i sposób przygotowania na: cZEKOLADA bakaliowa

Margarynę.cukier,wodę i mleko zagotować i lekko ostudzić.Po ostudzeniu dodać kakao,mleko w proszku i bakalie.Wymieszać i wyłożyć na blaszkę.Ostudzić.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

adam1f 17.01.2013 06:52
dobra
angelika14 08.06.2012 18:13
wypróbuję
AGNIESZKA144 14.05.2012 19:10
smaczna
Lidia6 10.03.2012 16:28
prosto i smacznie
kamyk 07.03.2012 10:11
super
Pacia 10.02.2012 12:16
kurcze ale fajne-mam mleko w proszku to dziś zrobię:)
Katarzyna74 05.02.2012 10:34
pycha
Pacia 10.01.2012 14:54
ciekawy przepis-muszę spróbować
barbara11561 02.01.2012 15:50
ale słodziutko
FAFIK 25.12.2011 17:33
bardzo smaczna!
mala2021 13.12.2011 08:48
sama słodycz :)
Magdalena80 06.12.2011 18:19
to teraz samemu trzeba robić :)
Reda 04.12.2011 17:27
Extra
Lidia6 03.12.2011 14:24
pyszne
mirosława4 24.11.2011 20:57
mniam
Justa32 15.11.2011 22:04
fajne
berys18 05.11.2011 15:59
super pomysł
Marybeth
Marybeth 02.11.2011 21:45
pyszności
Marybeth
Marybeth 29.10.2011 09:28
Pysznie!
zdzislawa2 29.09.2011 18:44
pycha
daria899 20.09.2011 14:56
mniam
Pacia 20.09.2011 14:28
super
MAŁY 13.09.2011 16:49
lubię i to bardzo
Edyta31 06.09.2011 00:34
ciekawe :)
MAŁY 29.08.2011 10:07
smak dzieciństwa

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak