Składniki:
grubego makaronu | 50 dag |
łodygi selera naciowego | 4 |
główki czerwonej sałaty | 2 |
szynki | 20 dag |
pomidorów | 20 dag |
oliwy | 100 ml |
orzechów pini | 6 łyżek |
octu winnego | 6 łyżek |
sól | - - |
pieprz | - - |
grubego makaronu | 50 dag |
łodygi selera naciowego | 4 |
główki czerwonej sałaty | 2 |
szynki | 20 dag |
pomidorów | 20 dag |
oliwy | 100 ml |
orzechów pini | 6 łyżek |
octu winnego | 6 łyżek |
sól | - - |
pieprz | - - |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: