Sposób przygotowania

Posiekany koperek utrzeć z masłem. Uformować i pozostawić w lodówce do schłodzenia.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    smaczne ze świeżym pieczywem;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Gosia311

    z pewnością jest pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    Wprost za nim przepadam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Haneczka1

    super :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    fajne
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    super na grilla
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    fajny pomysł na masełko;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    super takie masełko,a jakie pachnące:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    lubię
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    fajny pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    lubię takie:) ze szczypiorkiem też jest smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    wyobraziłam sobie swojskie masło i koper prosto z ogrodu,i nic więcej nie trzeba do kanapek
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    tez takie robię czasem
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    super pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    jakie aromatyczne to maselko

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !