Sposób przygotowania

Miękkie masło ucierać z cukrem i płynnym miodem przez kilka minut. Następnie dodać jajka i dalej ucierać. Wymieszać suche składniki (mąkę, sodę, imbir i cynamon) i dodać do ciasta. Dokładnie połączyć. Zmoczoną ręką formować kulki wielkości orzecha włoskiego a następnie je spłaszczyć. Układać na wyłożonych papierem do pieczenia blaszkach w sporych odległościach.
Piec w temp 180 stopni C przez około 10-12 minut.Smacznego!
Dodam,że z przepisu wyjdzie nam jakieś 35-38 sztuk ciasteczek:)

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    suzana

    ciekawy smak
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna152

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    kasienka23

    na pewno smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    piotr20091991@wp.pl

    bardzo pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    super polaczenie
  • 2
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    pyszności
  • 2
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    smaczne :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    fajny przepis !
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    muszą być dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    muszą pięknie pachnieć podczas pieczenia i wyśmienicie smakować
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    fajne :-)
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    pyszne ciastka
  • 0
    dsc_0327
    Opublikowano

    mariel78

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !