Pełen smaków e-magazyn kulinarny

Sposób przygotowania

Ogórki obrać, posolić i odstawić na 20 min. Wodę, ocet, cukier i sól zagotować. Do każdego słoika włożyć 4 plastry marchewki, 2 plastry cebuli, ząbek czosnku, koper, pół łyżeczki gorczycy, ziele angielskie oraz ogórki. Zalać zalewą. Zakręcić słoiki i zapasteryzować.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    lubimy
  • 4
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    lubimy
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ania67

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ja dodaję jeszcze kilka plastów korzenia pietruszki i łyżkę posiekanej natki - polecam, są super !!!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    fajne tak jeszcze nie robiłam
  • 0
    original
    Opublikowano

    mala2021

    mniam.... :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Bardzo lubię takie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    pyszne te ogóreczki:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    super!!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    Super ogóreczki;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !