Sposób przygotowania

Wątróbkę umyć i osuszyć dokładnie. Na patelni rozgrzać olej z łyżeczką masła. Wątróbkę otoczyć w mące i smażyć. Stopień wysmażenia zależy od upodobań - ja lubię mocno wysmażoną. Wątróbkę zdjąć a na pozostałym tłuszczu króciutko obsmażyć pokrojone w plastry jabłka. Ułożyć na talerzu jabłka a na nich wątróbkę. Posolić, popieprzyć.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    halinka1011

    świetny przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    takiej nie robiłam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    o ciekawe :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    ela16

    ciekawe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    ela16

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    dziś się zastanawiałem nad kupnem wątróbki drobiowej. Szkoda, że wcześniej tego przepisu nie zobaczyłem
  • 1
    original
    Opublikowano

    Katarzyna74

    apetyczne i zdrowe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    14589962_10208420256398366_6230213560350416002_o
    Opublikowano

    Wiesława1

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Fiffi

    bardzo ciekwe połączenie
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Ja tego nie jem niestety.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !