Sposób przygotowania

Filet pokroiłam w słupki,wielkości frytki.Oprószyłam solą i pieprzem. Przełożyłam na patelnię,podlałam dwiema łyżkami oleju i obsmażyłam.Dodałam pokrojone pieczarki i cebulę.Przykryłam pokrywką i dusiłam aż cebula zmięknie.Na koniec połączyłam z serkiem i podgrzewałam aż wszystko ładnie się połączy i zgęstnieje.Doprawiłam do smaku solą i pierzem.Przed podaniem posypałam danie zieloną natka pietruszki.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Gosia40

    Ciekawa propozycja, która warto wypróbować:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    Wszystko wygląda wspaniale i smacznie.
  • 0
    original
    Opublikowano

    patusia

    Fajne :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !