Sposób przygotowania

Białka ubić na sztywno z odrobiną soli.Pod koniec ubijania dodawać małymi porcjami cukier.Do ubitych białek dodawać po 1 żółtku.Wsypać przesianą mąkę i wymieszać pomału łyżką.Przelać ciasto do tortownicy.Piec 40 minut w 180 stopniach C.Po wystudzeniu przekroić na 3 równe części.Śmietanę dobrze schłodzoną ubić na sztywno,przełożyć nią biszkopty i udekorować.Smacznego

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Ślicznie to wygląda na 5+
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    Świetnie wygląda:)
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    piekny
  • 3
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Ja chcę taki!
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Nie widzę problemu :):)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    wow ! extra !!!!!!
  • 0
    original
    Opublikowano

    alaaa

    mniaam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Motorek

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Seba

    oj na pewno smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    bajeczny
  • 2
    original
    Opublikowano

    Justa32

    pysznie wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    Pięknie wygląda a jak smakuje... mniam.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    kochanyptysiu

    niedziele sa u ciebie bajeczne:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    śliczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    podoba mi się:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    wspaniały
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    piękna rozpusta
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    Pięknie udekorowałaś tort.
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    by śmietana dobrze się trzymała warto dodać trochę rozpuszczonej żelatyny
  • 2
    original
    Opublikowano

    kate.500

    jest boski

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !