Sposób przygotowania

Z jabłek wydrążyć gniazda nasienne. Obsypać środek każedgo jabłka 1 łyżeczką cukru. Piec w rozgrzanym piekarniku do 180*. Piec 15 minut, wyłączyć piekarnik i zostawić w nim jeczcze jabłko na 10 minut( po upieczeniu skórka powinna zejść z jabłka) W tym czasie robimy sos. Żóltka ucieramy w kąpieli wodnej z cukrem i cukrem waniliowym. Wyciągamy z kąpieli i dodajemy ser, mieszamy do powstania jednolitej masy. Wykładamy jabłka na talerzykach, wypełniamy środek sosem na wierzch kładzemy stosik wiórek kokosowych. Otaczamy jabłko sosem i posypujemy delikatnie wiórkami. SMACZNEGO :)

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    pyszny taki deserek
  • 3
    original
    Opublikowano

    joanna77

    smakowicie wygląda
  • 0
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Swojski,pyszny i zdrowy deser.Uwielbiam takie.
  • 0
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Swojski,pyszny i zdrowy deser.Uwielbiam takie.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !