Sposób przygotowania

Pietruszkę opłukać,osuszyć i drobno posiekać. Czosnek obrać, pokroić w drobniutką kostkę lub przecisnąć przez praskę. Wszystkie składniki dokładnie wymieszać. Powoli rozcierać łyżką dodając po odrobinie zimnej, przegotowanej wody aż gęstość sosu będzie odpowiednia.Smacznego!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Kate131

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Adam12

    pycha
  • 1
    14589962_10208420256398366_6230213560350416002_o
    Opublikowano

    Wiesława1

    pikantny to dobry
  • 1
    original
    Opublikowano

    mala2021

    lubi? takie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    DanutaS

    może być smaczny
  • 3
    original
    Opublikowano

    teresa18

    to coś dla mnie
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    dobry
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    podoba mi się
  • 1
    original
    Opublikowano

    kasienka23

    lubię taki sos, nie wiedziałam że tak się nazywa
  • 2
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    lubię pikantne potrawy :-)
  • 2
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    fajny :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ela15

    fajny
  • 2
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    bardzo ciekawy
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    piszę się
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Dobry
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Maniek2

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    lubię na ostro więc z pewnością mi posmakuje
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    TEtalicha

    nigdy o nim nie słyszałam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    ciekawy
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    ciekawe smaki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !