Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sześciany w galarecie

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

galaretka agrestowa 4
jajko 4
cukier 1 szkl.
mąka pszenna 1 szkl.
proszek do pieczenia 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: Sześciany w galarecie

Żółtka oddzielić od białek. Białko ubić , dodać cukier, żółtka , mąke z proszkiem i wymieszać.przygorować galarekę( dać połowę wody). Na wystudzony biszkopt ułożyć kawałki dyni. Zalać tężejącą galaretką.

przeis na dynie(http://www.doradcasmaku.pl/przepis/71492/kompot-z-dyni.html)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Aleksandraa 11.08.2012 17:18
pycha
Beata73 11.07.2012 09:42
szybkie i smaczne
bami 16.05.2012 20:25
Prosty i smaczny deser :)
novita23 17.11.2011 08:33
pyszne
owca441 12.06.2011 11:13
apetyczne wykorzystanie dyni
misia53 08.06.2011 00:57
Ooo, może wykorzystam swoją dynię.....
teresa18 23.03.2011 19:37
pyszne z dynią coś nowego
MAR3STA 23.03.2011 18:17
pomysłowe ciasto, lubię takie;)
traktorek 14.03.2011 10:57
dynia w galaredce to jest to

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak