Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Szał kolorków

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

galaretka agrestowa 2
galaretka wiśniowa 2
jabłka prażone 1l słoik
białko 44

Przepis i sposób przygotowania na: Szał kolorków

Rozpuścić galareki (dać pół porcji wody). Do tężejącej galaretki zielonej dodać prażone jabłka , wymieszać. Wylać na biszkopt. Białko ubić i dodać czerwoną galaretke, wymieszać z galaretką. Nałożyć na masę jabłkową. Na koniec polać polewą.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

agnieszka214 25.06.2012 11:35
fajne
bami 29.10.2011 01:24
Ciekawe połączenie galaretki z białkami - jeszcze się z czymś takim nie spotkałam :)
stokrotka 04.07.2011 12:24
pyszne
teresa18 25.03.2011 20:19
takie lekkie pycha
MAR3STA 23.03.2011 18:22
super ciacho;)
marta0906 14.03.2011 17:38
miały być 4 białka. Pomyłka w zapisie
traktorek 14.03.2011 10:59
śliczne takie kolorowe
Kuchareczekjeden 12.03.2011 20:37
ale 44 białka?
Robert10 12.03.2011 20:09
apetycznie wygląda
Babciagramolka 12.03.2011 19:29
Galaretkowy puch - fajne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak