Sposób przygotowania

Z fasolki odcinamy końce , pokroić ukośnie na kawałki zalewamy wodą z dodatkiem cukru i gotujemy pół godzinki bez przykrycia odcedzamy i odstawiamy . Cebulkę dużą albo 2 małe kroimy w kosteczkę podsmażyć i dodać do fasolki , polewamy keczupem , dodajemy posiekaną natkę pietruszki i przyprawy , jeszcze chwilkę dusimy , mieszając i gotowe.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    znam tylko kawałek kuchni greckiej
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    a u mnie właśnie fasolki zaczęły kwitnąć, więc wkrótce przepis będę mogła wypróbować z własnej fasoli :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Betka

    pyszności;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !