Sposób przygotowania

Makaron - np. świderki lub muszelki ugotować, odcedzić, Przełożyć połowę do naczynia żaroodpornego, ułożyć połowę ugotowanego brokuła, połowę pokrojonych na kawałki parówek. Całą warstwę przykryć 3-4 plastrami sera. Nałożyć drugą warstwę. Całość posypać parmezanem. Zapiekać ok. 30 min.

Najlepsza zapiekanka drugiego dnia, wtedy nie rozpada się.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    agano

    wow ale sie trzyma po ukrojeniu,gratuluje
  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    Lubię zapiekanki, bo są smaczne i mało pracochłonne.
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    rosik93

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    maryśka

    pycha
  • 1
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    fajna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    magical66

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Dorian

    moje smaki
  • 0
    original
    Opublikowano

    madi356

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    Piękne zdjęcie :) i smak pewnie niesamowity !!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Miki

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !