Sposób przygotowania

pieczarki i cebulę i kiełki kroimy w drobną kosteczkę (pracochłonne ale warto :).
Na patelni podsmażyć na łyżce masła cebulkę, dodać ponownie łyżkę masła i dodać pieczarki, sos sojowy, przyprawić solą, pieprzem, smażyć aż woda wyparyje. Odstawić do wystudzenia.
Do rozdrabniacza albo blendera, wrzucić pozostałe masło i połąwę farszu pieczarkowego - zmiksować na gładką masę, natępnie doać pozostąły farsz + kiełki fasoli - dokładnie wymieszać - pasta gotowa!!!!!!

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    to lubię
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    wyśmienity

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !