Sposób przygotowania

Polędwiczkę polewamy w sosie sojowym, przyprawiamy solą, pieprzem, marynujemy ok 2-3 godzin. Natępnie smażymy na łyżce masła ok 3 minut z każdej strony, osuszamy ręcznikiem papierowym. Wkładamy do rozgrzanego piekarnika do 160 stopni na 15 minut.

Gotową polędwiczkę kroimy na plasterki (10 sztuk). Papier ryżowy namaczamy w letniej wodzie na 1-2 minutki, natępnie owijamy każdy plasterek polędwiczki. Gotowe smażymy na rozgrzanym oleju pojedynczo.

Do rondelka wlewamy sos chiński oraz pokrojoną w kosteczkę brzoskwinię, podgrzewamy. Podajemy z a\'la sajgonką z polędwiczki.
Smacznego!!!!

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !