Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Fasolka szparagowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

fasolka szaragowa 1 kg
woda
sól do smaku
Kucharek przyprawa uniwersalna do smaku
masło 10 dag
Bułka tarta klasyczna Prymat 5 łyżek

Przepis i sposób przygotowania na: Fasolka szparagowa

fasolkę szparagową umyć i obciąć jej końcówki, włożyć do garnka z osoloną wodą i gotować aż będzie miękka, potem odcedzić wodę. Bułkę tartą zrumienić na rozpuszczonym masełku. Potem wsypać bułkę tartą do garnka z fasolką i wymieszać ze sobą dodając vegetę do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Katarzyna59 05.06.2013 07:38
bardzo smaczna
mic 09.05.2013 20:21
lubię zamiast obiadu
EmciaPichci 09.05.2013 09:50
marzę już o takiej fasolce!
Ewelina38 10.04.2013 20:47
i taką właśnie lubię najbardziej :P)
Ada-Gaba 15.03.2013 16:57
bardzo lubię
pestka 07.02.2013 10:23
pyszna
Bernadeta1 19.01.2013 10:30
bardzo lubię taka fasolkę
Ela15 06.10.2012 19:55
uwielbiam
Ewelina47 13.09.2012 14:04
ja uwielbiam taką fasolkę
IZABELA29 13.08.2012 11:27
w tym roku aż sie nam przejadła ,trochę zamroziłam ...
dianix 26.07.2012 16:03
wlasnie mam zrobiona do obiadu
wiola333 25.07.2012 11:40
mniam
Sylwia56
Sylwia56 19.06.2012 18:35
uwielbiam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak