Sposób przygotowania

wino zagotować z cukrem i cynamonem , wtedy włożyć obrane ze skórki gruszki ale z pozostawionym ogonkiem, i gotować ok 15 minut aż gruszki będą miękkie, po ugotowaniu wyciągnąć je z wina i wydrążyć od spodu łyżeczką pestki, następnie rozpuścić czekoladę na mleku i polewać gruszkę zaczynając od ogonka aby czekolada spływała po gruszce w dół.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    wiola333

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    uwielbiam takie desery
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    pycha taka gruszka
  • 3
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    kusząca propozycja
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    poezja smaku... :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    ekstra deser
  • 0
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    bardzo smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    MagdaXXX

    mniam ekstra przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !