Sposób przygotowania

Na początku kalarepkę oczyścić z liści, pozostawiając te młode i obrać. Ogórki obrać ze skórki i pokroić w cienkie plasterki. Listki kalarepki posiekać a samą kalarepkę zetrzeć na tarce z dużymi oczkami. Następnie posypać ją solą i skropić sokiem z cytryny. Na koniec zalewamy ją jogurtem i mieszamy z ogórkami.Doprawiamy do smaku solą i pieprzem.Smacznego!

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    mala2021

    samo zdrowie
  • 1
    original
    Opublikowano

    kasienka23

    fajna :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna152

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    mniam mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    oj tak,zieleninka smakuje na wiosnę
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    pyszna
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kas2

    smakowita
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marta1986

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    lekka i smaczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    sara1

    wspaniały,apetyczny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    fajna !!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    smaczne są takie surówki
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    ciekawe smaki
  • 0
    original
    Opublikowano

    MagdaXXX

    bardzo zdrowo

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !