Sposób przygotowania

Kiszoną kapustę kroimy i wrzucamy na gotują się wodę z poszatkowaną marchewką. W międzyczasie dorzucamy do niej odrobinę soli i pieprzu ziołowego, natki pietruszki oraz majeranek. Na koniec dodajemy do niej zasmażkę z mąki (lekko podsmażoną).

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    lubimy:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ania67

    Smaczna na pewno
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    joanna77

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    monika154

    mniam mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna152

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !