Sposób przygotowania

Do garnka włożyć masło, margarynę, cukier, mleko, i roztopić na małym ogniu. Zagotować. Dołożyć słonecznik. Dokładnie wymieszać. Przełożyć na blachę i zapiec w temperaturze 170°C na złoty kolor. NIE PRZYPALIĆ ! Ostudzić, drobno pokruszyć. Krem kostką masła utrzeć na gładką masę ucierając dodać ostudzony karmel i na koniec słonecznik.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    smacznie wygląda i smakuje! ;) też go robię.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wiola28a

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !