Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kapusty pekińskiej z pomidorami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta pekińska 1 szt
pomidory 2 szt
ogórki kiszone 2-3 szt
kukurydza 1 puszka
rzodkiewka 1 pęczek
majonez 2-3 łyżki
jogurt naturalny
sól, pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty pekińskiej z pomidorami

Kapustę pokroić, Pomidory sparzyć, obrać ze skórki i pokroić w drobną kostkę. Ogórki obrać z skórki i pokroić w kostkę. Rzodkiewkę zetrzeć na tarce o grubych oczkach. zielona pietruszkę lub szczypiorek posiekać. Wszystko razem wymieszać, dodać kukurydzę, majonez, jogurt, sól, pieprz, doprawić do smaku.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak