Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Smaczna rybka w panierce

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

filet z mintaja 2
jajko
Bułka tarta klasyczna Prymat
mąka
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Smaczna rybka w panierce

bardzo prosty przepis na smaczną rybke: filety moczymy w wozie lub mleku, następnie pieprzymy świeżo mielonym pieprzem kolorowym, a następnie nacieramy specjalną przyprawą do ryb. Ryby posypujemy mąką i mocno dociskamy. Panierujemy w jajku i bułce, po czym smażymy na złoty kolor na rozgrzanym oleju

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

AGNIESZKA144 09.11.2011 16:33
fajna
ewa19a 21.05.2011 20:36
smakowita
MAR3STA 12.03.2011 22:30
lubię taką rybkę;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak