Sposób przygotowania

Przygotować płytki talerz. Na każdy talerz nałożyć po 1/2 główki lekko rozdrobnionej sałaty, 1 pomidor podzielony na 6 cząstek, 1/4 pokrojonego w kostkę ogórka ze skórką. Posypać kukurydzą, przykryć cienkimi plasterkami cebuli, posolić, popieprzyć i skropić lekko oliwą. Mięso pokroić w cienkie plastry, posolić, popieprzyć i upiec na patelni(bez tłuszczu). Gorące mięso położyć na przygotowanych porcjach sałatki. Podawać najlepiej z chrupkim pieczywem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    ciekawy przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    fajnie wygląda
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny przepis
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    pięknie wygląda
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Babuszka

    zdjęcie gazetowe
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Babuszka

    zdjęcie gazetowe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Babuszka

    zdjęcie gazetowe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Babuszka

    zdjęcie gazetowe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !