Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Roladki z szynki szwardzwaldzkiej

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

szynka szwardzwaldzka 8 plastrów
oliwki czarne 16 szt
ogórek zielony 4 szt.
serek kanapkowy 4 łyżeczki
keczup 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: Roladki z szynki szwardzwaldzkiej

Każdy kawałek szynki rozłożyć na dużej desce, na każdym kawałku położyć 1/2 łyżeczki serka, który należy rozsmarować, na jednym końcu szynki położyć 2 oliwki, ciasno zwinąć, na środku wbić wykałaczkę, na którą nabic połówkę ogórka na którym zrobić kleks z keczupu.. Podawać jako przystawkę.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

bejciu24 13.03.2011 08:48
apetyczna przystawka
aguus 12.03.2011 07:48
Super pomysł na przekąskę!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak