Sposób przygotowania

Dynię umyć, przekroić, obrać, usunąć pestki. Zetrzeć na grubej jarzynowej tarce. Kapustę odcisnąć, grubo posiekać, wymieszać z dynią i olejem, przyprawić solą i cukrem. Posypać posiekaną natką.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    izapozdro

    jeszcze nigdy nie jadłam,ale na pewno smaczne lubię dynię i kapustę kwaszoną
  • 1
    original
    Opublikowano

    Gonia555

    Ja również
  • 3
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    muszę spróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    krzyniu1984

    bardzo fajna
  • 2
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    na pewno smaczna :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    podoba mi sie ta surówka
  • 3
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    super;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    pyszna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    fajna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    ciekawe połączenie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    ciekawe połączenie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    fajna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kala9287

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Smaczna ta surówka
  • 1
    original
    Opublikowano

    IwonaKa

    takiej jeszcze nie jadłam,świetna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !