Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z dyni i kapusty kwaszonej

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

olej 3 łyżki
natka pietruszki 1 łyżeczka
sól do smaku
cukier do smaku
dynia 300 gram
kapusta kiszona 200 gram

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z dyni i kapusty kwaszonej

Dynię umyć, przekroić, obrać, usunąć pestki. Zetrzeć na grubej jarzynowej tarce. Kapustę odcisnąć, grubo posiekać, wymieszać z dynią i olejem, przyprawić solą i cukrem. Posypać posiekaną natką.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IwonaKa 29.11.2013 00:03
takiej jeszcze nie jadłam,świetna
Łukasz15 09.08.2013 19:52
Smaczna ta surówka
kala9287 25.01.2013 17:12
super
Rybciia 07.05.2012 23:32
fajna
Motorek 26.03.2012 10:13
super
mirosława4 23.02.2012 23:20
ciekawe połączenie
kuklik 04.12.2011 07:05
ciekawe połączenie
Robert10 04.10.2011 14:51
fajna
Ania67 17.09.2011 17:29
pyszna
ankaryba 16.09.2011 22:33
super;)
RenataZ-et 30.07.2011 23:27
podoba mi sie ta surówka
Mariusz10 20.07.2011 23:05
smaczna
Krystyna32 30.04.2011 16:53
pycha
Natalia/tubisiek 26.04.2011 19:59
na pewno smaczna :)
krzyniu1984 09.04.2011 20:08
bardzo fajna
gacopierz23 31.03.2011 12:33
muszę spróbować
Gonia555 13.03.2011 20:29
Ja również
izapozdro 12.03.2011 20:31
jeszcze nigdy nie jadłam,ale na pewno smaczne lubię dynię i kapustę kwaszoną

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak