Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

KROSZONKA DO CIAST

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

mąka pszenna 10 łyżek
cukier 5 łyżek
masło 100 gram
sól

Przepis i sposób przygotowania na: KROSZONKA DO CIAST

Wszystkie składniki wyłożyć na stolnicę,masło powinno być dobrze schłodzone i siekać nożem do chwili otrzymania kruszonki.Otrzymaną kruszonką posypać dowolne ciasto i upiec.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Seba 28.12.2012 09:05
super
Łukasz15 18.12.2012 23:32
Uwielbiam ciasta z kruszonką
kate.500 09.11.2012 07:53
wyjadala ja z kazdego ciasta mojej babci
Dorian 30.05.2012 19:36
super
Betka 27.04.2012 10:39
mniam smacznie się zapowiada!;)
Jastinka 19.03.2012 20:39
świetne
Papryczka 13.02.2012 19:35
smaczna posypka
JaPaqc 07.12.2011 07:59
lubię takie słodkości
PaniMISIOWA 30.10.2011 09:43
lubię dużo na ciastach
kuklik 13.10.2011 19:01
uwielbiam duże ilości w plaskach
motomaniak 16.09.2011 14:41
tez tak robie
caroline1983 30.08.2011 19:39
zawsze robie do ciasta drożdżowego :)
m1monika 14.08.2011 22:51
super wygląda
ewelina/bunia 11.06.2011 09:31
super
AgaS10 18.05.2011 11:21
super:)
joanna77 17.05.2011 15:33
fajnie wygląda
Dorota59 09.05.2011 21:22
pyszna
Ewelina38 05.04.2011 18:31
i ja też uwielbiam
mirosława4 30.03.2011 16:45
lubię taką kruszonkę
ziutula
ziutula 14.03.2011 11:51
super do szarlotki- można dać część na spód...
Ania67 13.03.2011 21:18
Bardzo lubie
Krystyna32 13.03.2011 08:27
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak