Sposób przygotowania

Wszystkie składniki wyłożyć na stolnicę,masło powinno być dobrze schłodzone i siekać nożem do chwili otrzymania kruszonki.Otrzymaną kruszonką posypać dowolne ciasto i upiec.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    Bardzo lubie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super do szarlotki- można dać część na spód...
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    lubię taką kruszonkę
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    i ja też uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    pyszna
  • 2
    original
    Opublikowano

    joanna77

    fajnie wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    super:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    ewelina/bunia

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    super wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    caroline1983

    zawsze robie do ciasta drożdżowego :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    motomaniak

    tez tak robie
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    uwielbiam duże ilości w plaskach
  • 3
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    lubię dużo na ciastach
  • 1
    original
    Opublikowano

    JaPaqc

    lubię takie słodkości
  • 1
    original
    Opublikowano

    Papryczka

    smaczna posypka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jastinka

    świetne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Betka

    mniam smacznie się zapowiada!;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    kate.500

    wyjadala ja z kazdego ciasta mojej babci
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Uwielbiam ciasta z kruszonką
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !