Sposób przygotowania

Wątróbkę z kurczaka (40 dag) opłukujemy i wrzucamy na rozgrzaną patelnię. W międzyczasie dorzucamy drobno posiekaną cebulę (2 szt.). Wszystko doprawiamy czarnym pieprzem Prymat.
Smażymy chwilę, aż wątróbka będzie miękka.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    lubimy
  • 1
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    pyszne:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię wątróbkę
  • 2
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    lubię
  • 2
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    smaczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    FAFIK

    Pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emiliozo

    lubię taką
  • 1
    original
    Opublikowano

    Laila2786

    moja ulubiona potrawa

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !