Sposób przygotowania

- Makaron gotujemy al dente 5 minut. Odcedzamy. Płuczemy w zimnej wodzie.
- Na patelni rozgrzewamy 2 łyżki oliwy z oliwek, wrzucamy rozmrożony szpinak i dusimy przez 10 - 12 minut. Pod koniec gotowania dodajemy cienko pokrojone plasterki czosnku oraz sól i pieprz do smaku.
- Do tak przygotowanego szpinaku wrzucamy makaron wcześniej ugotowany. Mieszamy delikatnie, w razie potrzeby dodajemy przyprawy. Danie podajemy zaraz po przygotowaniu, z pokruszoną fetą i startą skórką pomarańczy.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka189

    wszystko co uwielbiam razem! super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    etka

    mniami!!!
  • 0
    original
    Opublikowano

    anecia04

    Etko, spróbuj koniecznie, a bedziesz wracać do tego przepisu
  • 1
    original
    Opublikowano

    Aleksandra45

    nigdy nie slyszalam o takim makaronie , musze sprobowac
  • 0
    original
    Opublikowano

    anecia04

    bardo smaczny makaron
  • 2
    original
    Opublikowano

    kasiurek

    zrobie dla przyjaciół;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    anecia04

    smacznego
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Smakowicie wygląda !

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !