Składniki:
wywar drobiowo-wołowy | 1,5 l |
ziemniaki | 4 sztuki |
groch | 200 g |
kiełbasa | 100 g |
boczek wędzony | 100 g |
cebula | 1 sztuki |
mąka | 1 łyżki |
czosnek | 1 sztuka |
sól | 1 szczypta |
majera | 1 szczypta |
pieprz | 1 szczypta |
wywar drobiowo-wołowy | 1,5 l |
ziemniaki | 4 sztuki |
groch | 200 g |
kiełbasa | 100 g |
boczek wędzony | 100 g |
cebula | 1 sztuki |
mąka | 1 łyżki |
czosnek | 1 sztuka |
sól | 1 szczypta |
majera | 1 szczypta |
pieprz | 1 szczypta |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: