Sposób przygotowania

cukier wymieszać z cynamonem w miseczce w drugiej miseczce przygotować masę z pokrojonej w kosteczkę masy marcepanowej,mielonych migdałów oraz likieru brzoskwiniowego wymieszać wszystkie składniki mikserem na jednolitą masę,brzoskwinie umyć i przekroić na pół wyjąć pestki a w miejsca pestek nakładać przygotowaną masę na każdą połówkę nałożyć kawałeczek masła ułożyć owoce na blasze i włozyć do piekarnika na 180st.ok.10min.wyłożyć na talerze i przybrać miętą lub melisą.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    zapomniałam dodać że na masło posypać cukier wymieszany z cynamonem.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    muszą być smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !