Sposób przygotowania

do mięsa dodać pokrojonych kilka ząbków czosnku dodać sól gorczycę i żelatynę , dobrze wyrobić. włożyć do słoików takich od dżemu gotować dwa razy po pół godziny

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Jaką żelatynę dodajesz rozrobioną czy taka suchą?
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Dodaję suchą
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna6

    Fajny przepis.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawy
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    lubię taką kiełbaskę, warto wypróbować przepis:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Ja kiedyś robiłam taką, ale bez zelatyny.
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    ciekawe
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    SUPER
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    fajna domowa mielonka w słoiku
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mirka-Ludomila

    smaczna
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    domowe najlepsze
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    pyszna, często robię podobnie i w błyskawicznym tempie znika
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    pyszna taka, spróbuję
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    daria899

    bardzo smaczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    emeslive

    Fajny sposób na domową wędlinę, jak dla mnie bomba!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !