Sposób przygotowania

Ryż ugotować, jabłka obrać i zetrzec na tarce. 2/3 ugotowanego ryżu wkadam do prodiża, na to wykładam jabłka, posypuję cukrem i cynamonem i przykrywam ryżem. Zapoiekać w piekarniku w 180 stopniach ok 25 min. Ryz podawać polany śmietaną i posypany cynamonem i cukrem

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    caffee_tea

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    jaki aromatyczny
  • 2
    original
    Opublikowano

    m1monika

    uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ela15

    fajny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    uwielbiam :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    bardzo lubię i często robię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !