Sposób przygotowania

Filety z matijasa opłukać w zimnej wodzie i osuszyć. Fasolkę beszamelować przez kilka minut w wrzącej osolonej wodzie. Odcedzić i wystudzić. Seler pokroić w poprzek. Beszamelować chwilę w osolonym wrzątku, odcedzić i wystudzić. Matijasy pokroić na niewielkie kawałki i wymieszać z warzywami. Ziarna pieprzu rozgnieść trzonkiem noża. Umyć koperek, posiekać. Z octu oliwy, czerwonego pieprzu i soli zrobić dressing dodać posiekany koperek i zalać sałatkę. Wymieszać odstawić pod przykryciem na 30 min.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    Dobra sałatka;)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    darus

    fajna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !