Sposób przygotowania

Czekolade roztapiamy i polewamy nia spod naczynia. Nastepnie kladziemy budyn czekoladowy zrobione wedlug pzrepisu na opakowaniu (ok 3 lyzki), na to budyn waniliowy. Polewamy czekolada. kladziemy po 1 kulce lodow waniliowych i czekoladowych. Ubijamy kremowke i dekorujemy nia deser. Posypujemy starta czeklada, polewamy polewa i przyozdabiamy dekoracjami czekoladowymi.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Sylwia88

    ślicznie wygląda
  • 3
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    świetny przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam
  • 5
    original
    Opublikowano

    aginaa

    polecam i zachecam do wyprobowania rowniez deseu na dzien kobiet (w mojej ksiedze) :)
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Misiek1

    A ja takiego nie dostałem:(
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    ja niestety też nie dostałem;
  • 4
    original
    Opublikowano

    aginaa

    moze nie zasluzyliscie, hehe :)
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    trzeba było zrobić
  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta44

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Wspania?y.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !